Wie zegt wat hoort

Loesje's posters vind je overal. Met haar positief-kritische teksten wil ze de wereld beter en mooier maken. Dat moet je niet overlaten aan bazen, politici of ouders. Door haar posters op straat en online te verspreiden, geeft Loesje de wereld een zetje in de goede richting.

Workshop creatief schrijven met Loesje

Loesje komt graag op bezoek bij jouw organisatie, bedrijf, buurthuis of school voor een workshop creatief schrijven. Misschien een leuk idee voor de komende themadag of het teamuitje?

Workshop creatief schrijven met Loesje

– Voor 4-15 personen
– Bij jullie op locatie
– 2 uur
– Onder leiding van en met een ervaren Loesje schrijver

Workshop creatief schrijven met Loesje

Foto door Bob de Vries

De doelen van een workshop bij Loesje zijn:

De eigen creativiteit ontdekken en aanwakkeren. Het lijkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan creatief denken en schrijven.

Leren op een positieve manier naar onderwerpen te kijken. Ook Loesjes visie staat centraal bij de workshops. Door op haar positieve manier naar de wereld te kijken, kom je op die ene Loesje-poster.

Schrijven over belangrijke thema’s die spelen bij jullie organisatie. De onderwerpen waarover je wilt schrijven, kan je van tevoren aangeven. Denk daarbij aan een fusie, de kernwaarden, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem. De ideeën en meningen van de deelnemers staan altijd centraal. De onderwerpen kunnen ook ter plekke samen met de groep verzonnen worden.

Het groepsgevoel te versterken. Een Loesje-workshop is een groepsproces. Iedereen in de groep inspireert elkaar met het verzinnen en schrijven van teksten

Vooral veel lol hebben. Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk.

Voor wie

Aan een Loesje-workshop kunnen vier tot vijftien personen meedoen. Loesje biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijv. een interactieve lezing) en is acceptant van de cultuurkaart. Benieuwd wat voor teksten uit workshops kwamen? In het archief vind je onder bronnen de optie workshops.

De kosten

Een Loesje workshop kost 800 euro exclusief reiskosten van de workshopgever, inclusief je mooie eigen Loesje poster(s).

Workshop creatief schrijven aanvragen

Lijkt het je leuk als Loesje langs komt voor een workshop in creatief schrijven? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en dan neemt Loesje contact met je op!

Meld je aan voor de workshop

Bedrijfsgegevens
Waar jij of je bedrijf gevestigd is, dit kan afwijken van waar de workshop gegeven moet worden
De workshop
Let op: wil je meerdere workshops op een dag, dan kun je ze allemaal in een keer aanvragen. Wil je meerdere workshops op meerdere dagen, vul dan dit formulier voor elke dag apart in.
Volledig adres van de workshoplocatie
Motiveer je aanvraag: Waarom wil je graag een Loesje-workshop aanvragen? (Optioneel)